GpFlits Socials

Laatste nieuws

‘Wolff heeft al gezegd dat hij dat van plan is’

De strijd tussen Red Bull Racing en Mercedes is afgelopen weekend daadwerkelijk losgebarsten. Waar Lewis Hamilton de laatste jaren steevast de eerste plaats in het wereldkampioenschap bezette, staat Max Verstappen na de Grand Prix van Monaco bovenaan. Nico Rosberg voorspelt dat de strijd alleen maar heviger gaat worden.


De voormalig teamgenoot van Hamilton bij Mercedes ziet dat beide teams elkaar zowel op als naast de baan proberen te bestrijden. “Ik denk dat Wolff Christian Horner niet zo mag, want hij praat niet altijd even sympathiek over Christian”, stelt Rosberg bij Sky Italia. De coureur verwacht dan ook dat het gevecht tussen Mercedes en Red Bull groter gaat worden.

“Het gaat echt een heel getouwtrek worden als Mercedes protest aantekent tegen de flexibele achtervleugel van Red Bull. Wolff heeft al gezegd dat hij dat van plan is, dus dat kan volgende race in Bakoe dan ook gaan gebeuren. Het zou zelfs kunnen dat dit spel al voor aanvang van de GP in Bakoe begint en dan zijn de rapen echt gaar. Dit onderwerp is echt iets wat de hele Formule 1 bezighoudt.”

Mercedes verloor afgelopen weekend niet alleen de eerste plaats met Hamilton, ook in het kampioenschap voor de constructeurs moet het team voorlopig Red Bull voorlaten. De Oostenrijkse renstal staat slechts een punt voor op Mercedes.


Klik hier om een reactie achter te laten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer in Laatste nieuws