GpFlits Socials

Laatste nieuws

Sainz denkt dat Norris een kanshebber is in Baku

In Monaco stonden voormalig teamgenoten Carlos Sainz en Lando Norris naast Max Verstappen op het podium. Voorafgaand aan de race had Norris al voorspeld dat Sainz wel eens hoge ogen zou kunnen gooien in Monaco. En hij kreeg gelijk.


McLaren en Ferrari gaan dit seizoen uitmaken wie het derde team achter Red Bull en Mercedes gaat worden. Er zitten slechts twee punten tussen beide teams die eigenlijk al niet meer naar voren of naar achter hoeven te kijken in het kampioenschap. In Monaco was Ferrari de snellere, maar in Baku zou dat wel weer eens andersom kunnen zijn. Dat is in ieder geval wel wat Sainz voorspelt.

Hij denkt vooral dat McLaren vanwege de lange rechte stukken sterk voor de dag zal komen met de Mercedes-motor. “Hij heeft een raket op het rechte stuk”, quote Motorsport.com de Spanjaard. “Ik denk dat we in Baku niet de beste zullen zijn op dat lange rechte stuk, maar als we de tijd kunnen inhalen op het krappe stuk, dan moet het goed komen”, nuanceert Sainz toch weer een beetje.

Als Sainz geld in moet zetten op de race in Baku, is dat toch op zijn voormalig teamgenoot. “Ik denk dat degene die nu opgewonden moet zijn over Baku mijn vriend Lando Norris is, want de auto is zeker niet slecht. Hij was vorig jaar niet slecht in Monza, niet slecht in Monaco. Dus misschien zal ik op hem wedden.”


Klik hier om een reactie achter te laten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer in Laatste nieuws