GpFlits Socials

Laatste nieuws

Perez en Verstappen op één lijn: “Met beide benen op de grond blijven staan”

Het GP weekend in Monaco was voor Red Bull een zeer succesvolle. Niet alleen zagen ze Mercedes veel punten verspelen, de prestaties van het team van Sergio Perez en Max Verstappen waren ook meer dan prima. Verstappen won natuurlijk de race, terwijl Perez vierde eindigde en het podium net niet van Lando Norris en McLaren af kon pakken.


Perez weet dat Red Bull nu bovenaan staat in beide kampioenschappen, maar blijft toch gereserveerd. Wat dat betreft geeft hij Verstappen in een interview met Speedweek.com gelijk.

“Natuurlijk zijn we blij dat we nu voorop staan ​​in beide WK-ranglijsten. Maar laten we met beide benen op de grond blijven staan. We hebben slechts vijf races van de geplande 23 races achter de rug. Uiteindelijk had Max gelijk toen hij in Monte Carlo zei: het maakt niet uit wie er vooraan staat na vijf races. Het gaat erom wie er vooraan staat na de finale van Abu Dhabi. We moeten zo geconcentreerd blijven werken als voorheen”, aldus de Mexicaan.

In hetzelfde interview blikt Perez ook al kort uit het naar het volgende stratencircuit op de kalender: Baku. Ook daar liggen er kansen voor Red Bull, dat voor het eerst sinds lange tijd een weekend in gaat als leider van beide kampioenschappen. Perez heeft er in ieder geval zin in.

“Ik kan niet wachten om naar Bakoe te gaan. We hebben in verschillende races laten zien wat voor een hoog niveau we kunnen vasthouden. Maar we moeten ons in de kwalificatie verbeteren”, sluit de Red Bull-coureur af met een uitdaging voor komend weekend. Red Bull zal in Baku proberen de leiding in beide ranglijsten vast te houden en wellicht uit te breiden.


Klik hier om een reactie achter te laten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer in Laatste nieuws