GpFlits Socials

Laatste nieuws

Ook geen Plooij in Azerbeidzjan, Winkelman de vervanger

Ook tijdens de Grand Prix van Azerbeidzjan zal Jack Plooij niet te bewonderen zijn als pitreporter op Ziggo Sport. Opnieuw zal Rick Winkelman ten tonele verschijnen, voor de derde keer dit seizoen. De Grands Prix in Spanje en Monaco moest Plooij ook al aan zich voorbij laten gaan door een coronabesmetting.


Volgens Formule1.nl is Plooij wel negatief getest en heeft hij ook zijn eerste vaccinatieprik gehad, maar toch wil Ziggo geen enkel risico nemen. Mocht Plooij onverwachts toch positief testen op COVID-19 is het onmogelijk om Winkelman nog later te laten invliegen naar Baku. In Monaco was dit verleden week nog wel mogelijk.

Olav Mol is wel gewoon van de partij om het commentaar ter plekke te geven. Winkelman zal de interviews met de coureurs na afloop van de sessies voor zijn rekening nemen. Ook zal hij de vrije trainingen verslaan. Daarmee blijft de rolverdeling hetzelfde als in de afgelopen weken.

Voor Plooij wordt de Grand Prix van Frankrijk pas weer zijn volgende televisieoptreden. Tussen 18-20 juni zal op Paul Ricard de zevende Grand Prix van het seizoen plaatsvinden. De weekenden volgen elkaar daarna snel op, want voor de twee weken erna staat er een double-header gepland. Er zal dan twee keer een volledig weekend afgewerkt worden in Oostenrijk.


Klik hier om een reactie achter te laten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer in Laatste nieuws