GpFlits Socials

Laatste nieuws

Hakkinen voorspelt top drie voor Bahrein: ‘Weet alleen de volgorde niet’

Het is nog maar een kwestie van uren voordat het Formule 1-seizoen 2021 officieel begint. De laatste kans om een voorspelling te doen of een weddenschap af te sluiten. Mika Hakkinen laat Unibet weten op wie hij wedt.


“Ik verwacht dat Red Bull Racing erg sterk zal zijn in de kwalificatie [in Bahrein]. McLaren en Mercedes zullen ook behoorlijk goed zijn. De exacte volgorde weet ik niet, maar dat is mijn top drie van teams”, aldus de tweevoudig wereldkampioen.

Verder verwacht de Fin dat de coronapandemie ook dit seizoen de hoofdzaak zal zijn. Hij is erg benieuwd hoe de Formule 1 en haar coureurs hiermee om zullen gaan. De onzekerheid dat evenementen afgelast kunnen worden zal altijd boven het seizoen blijven hangen.

Hij is ook een beetje chauvinistisch. Weinig mensen kan het nog schelen, maar Hakkinen heeft nog steeds hoop dat Valtteri Bottas wereldkampioen kan worden. “Natuurlijk ben ik ook geïnteresseerd in de prestaties van Valtteri dit jaar. Hoe hij zich gaat ontwikkelen en of hij in staat zal zijn om het kampioenschap voor Finland te winnen.”


Klik hier om een reactie achter te laten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer in Laatste nieuws