GpFlits Socials

Breaking news

Ferrari’s nieuwste wapenfeit de SF21

Ferrari heeft haar SF21 Formule 1 auto onthuld met een two-tone livery en groen Mission Winnow logo op de motorkap.


De SF21 is gehuld in Ferrari’s traditionele rood, maar loopt aan de achterzijde over in bordeauxrood, gebruikmakend van de kleur waarin Ferrari vorig jaar haar gehele auto schilderde voor de Grand Prix van Toscane om haar 1000e grand prix te vieren.

Mission Winnow’s aanwezigheid blijft, hoewel het initiatief van hoofdsponsor Philip Morris International nu vertegenwoordigd wordt door een felgroen logo op de motorkap. De kleinere Mission Winnow logo’s zijn nog steeds zwart, zoals vorig jaar.

“De aerodynamica werd herzien en hij heeft een volledig nieuwe power unit, de livery is ook veranderd,” zei team principal Mattia Binotto bij de onthulling van de nieuwe wagen.

“Zoals je kunt zien heeft de achterkant een bordeauxrode kleur, vergelijkbaar met de allereerste Ferrari raceauto, de 125S. Het is dezelfde kleur die we vorig jaar in Mugello gebruikten om onze 1000ste grand prix te vieren.

“Dit jaar zal vol uitdagingen zitten. Visueel hebben we geput uit onze geschiedenis, maar we kijken ook naar de toekomst.”


Klik hier om een reactie achter te laten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer in Breaking news